Pod pojęciem Multi Food należy rozumieć połącznie w menu dań różnego rodzaju kuchni np. lokal typu pizzeria może być wzbogacony o dania kebab, a także lub rozbudowane menu z naleśnikami. Kuchnię orientalną można w ciekawy dla klienta sposób połączyć z Sushi.

Pizzeria + Kebab          Pizzeria + Naleśnikarnia          Pizzeria + Kebab + Naleśnikarnia          Kuchnia Orientalna + Sushi

Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli lokali gastronomicznych którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań charakterystycznych dla różnych kuchni lub prowadzenia lokalu gastronomicznego typu Multi Food. Naszym klientom gwarantujemy:

– kompleksową pomoc w wyszkoleniu personelu

  • optymalne połączenie różnego rodzaju kuchni
  • stworzenie menu pod kątem opytmalizacji kosztów
  • szkolenie z produkcji dań charakterystycznych dla wybranych kuchni
  • pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
  • optymalny dobór menu oraz receptury dań
  • pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
  • wsparcie marketingowe
  • GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe

– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING

Infomacje dodatkowe:

  • szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
  • szkolenie trwa minmum 6 dni po 8 godzin (według ustaleń)
  • w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
  • uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
  • koszt szkolenia – 20% zniżki na szkolenia z dwóch rodzajów kuchni
  • do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt -150 zł za dobę
  • szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
  • wszystkie koszty są kwotami netto.

Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE

Zapraszamy do kontaktu.