multi food
Pod pojęciem Multi Food należy rozumieć połącznie w menu dań różnego rodzaju kuchni np. lokal typu pizzeria może być wzbogacony o dania kebab, a także lub rozbudowane menu z naleśnikami. Kuchnię orientalną można w ciekawy dla klienta sposób połączyć z Sushi.
Pizzeria + Kebab Pizzeria + Naleśnikarnia Pizzeria + Kebab + Naleśnikarnia Kuchnia Orientalna + Sushi
Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli lokali gastronomicznych którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań charakterystycznych dla różnych kuchni lub prowadzenia lokalu gastronomicznego typu Multi Food. Naszym klientom gwarantujemy:
– kompleksową pomoc w wyszkoleniu personelu
- optymalne połączenie różnego rodzaju kuchni
- stworzenie menu pod kątem opytmalizacji kosztów
- szkolenie z produkcji dań charakterystycznych dla wybranych kuchni
- pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
- optymalny dobór menu oraz receptury dań
- pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
- wsparcie marketingowe
- GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe
– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING
Infomacje dodatkowe:
- szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
- szkolenie trwa minmum 6 dni po 8 godzin (według ustaleń)
- w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
- uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
- koszt szkolenia – 20% zniżki na szkolenia z dwóch rodzajów kuchni
- do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt -150 zł za dobę
- szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
- wszystkie koszty są kwotami netto.
Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE
Zapraszamy do kontaktu.