Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli Pizzerii którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań charakterystycznych dla kuchni włoskiej lub prowadzenia lokalu gastronomicznego typu Pizzeria.

Naszym klientom gwarantujemy:

– kompleksową pomoc w wyszkoleniu personelu

  • przygotowanie ciasta do pizzy
  • produkcja i pieczenie pizzy w różnych wariantach
  • dania charakterystyczne dla Pizzerii (sałatki, pasty, inne)
  • pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
  • optymalny dobór menu oraz receptury dań
  • pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
  • wsparcie marketingowe
  • GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe

– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING

 

Infomacje dodatkowe:

  • szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
  • szkolenie trwa 3 dni po 8 godzin (według ustaleń)
  • w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
  • uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
  • koszt szkolenia – 3000 zł
  • do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt – 100 zł za dobę
  • szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
  • wszystkie koszty są kwotami netto.

 

Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE

Zapraszamy do kontaktu.