kuchnia orientalna
Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli kuchni orientalnej, którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań kuchni wietnamskiej lub prowadzenia lokalu gastronomicznego.
Naszym klientom gwarantujemy:
– kompleksową pomoc w szkoleniu personelu
- specyfika kuchni orientalnej
- możliwości i zagrożenia kuchni orientalnej
- specyfika krojenia i przygotowywania półproduktów
- przygotowywanie dań orientalnych (3 min. jedno danie)
- dania charakterystyczne typu (zupyi, desery, napoje)
- pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
- optymalny dobór menu oraz receptury dań
- pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
- wsparcie marketingowe
- dostawcy produktów do kuchni orientalnej
- GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe
– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING
Infomacje dodatkowe:
- szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
- szkolenie trwa 8 dni po 8 godzin (według ustaleń)
- w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
- uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
- koszt szkolenia -8 500 zł (koszt 2 miesięcznego wynagrodzenia kucharza wietnamskiego, który nie będzie zbyt chętny na dzielenie się wiedzą i który w każdej chwili może zrezygnować z pracy)
- do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt – 100 zł za dobę
- szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
- wszystkie koszty są kwotami netto.
Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE
Oferujemy również indywidualne szkolenia z kuchni orientalnej (wietnamskiej) w domu klienta (cena do uzgodnienia).
Zapraszamy do kontaktu.