Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli kuchni orientalnej, którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań kuchni wietnamskiej lub prowadzenia lokalu gastronomicznego.

Naszym klientom gwarantujemy:

– kompleksową pomoc w szkoleniu personelu

  • specyfika kuchni orientalnej
  • możliwości i zagrożenia kuchni orientalnej
  • specyfika krojenia i przygotowywania półproduktów
  • przygotowywanie dań orientalnych (3 min. jedno danie)
  • dania charakterystyczne typu (zupyi, desery, napoje)
  • pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
  • optymalny dobór menu oraz receptury dań
  • pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
  • wsparcie marketingowe
  • dostawcy produktów do kuchni orientalnej
  • GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe

– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING

 

Infomacje dodatkowe:

  • szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
  • szkolenie trwa  8 dni po 8 godzin (według ustaleń)
  • w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
  • uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
  • koszt szkolenia -8 500 zł  (koszt 2 miesięcznego wynagrodzenia kucharza wietnamskiego, który nie będzie zbyt chętny na dzielenie się wiedzą i który w każdej chwili może zrezygnować z pracy)
  • do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt – 100 zł za dobę
  • szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
  • wszystkie koszty są kwotami netto.

 

Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE

Oferujemy również indywidualne szkolenia z kuchni orientalnej (wietnamskiej) w domu klienta (cena do uzgodnienia).

Zapraszamy do kontaktu.