Potrzebujesz fachowej wiedzy w zakresie otwarcia lub prowadzenia lokalu gastronomicznego typu kuchnia orientalna (wietnamska) – skontaktuj się z nami !

Naszym klientom gwarantujemy:

– kompleksową pomoc w uruchomieniu i prowadzeniu lokalu

  • wspólną analizę konkurencji
  • sprawdzoną koncepcję prowadzenia lokalu
  • pomoc przy projektach wizualizacji i technologii lokalu
  • pomoc przy dobrze odpowiedniego sprzętu
  • pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
  • optymalne koszty na każdym etapie realizacji
  • wsparcie przed i w dniu otwarcia
  • optymalny dobór menu oraz receptury,
  • duży nacisk na szklolenie kulinarne
  • opiekę szkoleniową i organizacyjną
  • wsparcie marketingowe i logistyczne
  • projekt reklamy zewnętrznej
  • umowy sieciowe z dostawcami oraz wyposażenie w sprzęt chłodniczy
  • wymaganą przez Sanepid – Instrukcję Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe

– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu

Infomacje dodatkowe:

  • uruchomienie lokalu ok. 70-150 m2 przy sprawnej i rzetelnej ekipie budowlanej trwa ok. 3 tygodni
  • do czasu uruchomienia lokalu nie wliczamy – czasu potrzebnego na uzyskanie niezbędnych pozwoleń urzędowych i projektów
  • przed rozpoczęciem przystosowania lokalu należy sprawdzić sposób użytkowania lokalu i media (według potrzeb: prąd siła, gaz)
  • w szkoleniu personelu może uczestniczyć dowolna ilość osób
  • uczestnicy szkolenia otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
  • czas dostępności doradcy przy uruchomieniu lokalu to 12 dni
  • koszt uruchomienia lokalu typu Kuchnia Orientalna to 9.000 zł
  • koszt jednorazowej (jednodniowej) usługi konsultingowej związanej z uruchomieniem lokalu to od 250 zł.
  • do usług wykonywanych poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt 100 zł za dobę
  • usługę uruchomienie lokalu od podstaw należy rezerwować z minimum miesięcznym wyprzedzeniem
  • wszystkie koszty są kwotami netto.

Kuchnia orientalna jest bardzo specyficzną i w przypadku zatrudnienia polskiego personelu kuchennego należy dość dużo czasu poświęcić na szkolenia związane z gotowaniem i wyczuciem smaku przez załogę i osobę zarządzającą lokalem. Jednakże ze względu na oryginalność tej kuchni istnieje duża szansa osiągnięcia sukcesu na lokalnym rynku, który poza największymi miastami jest jeszcze mało nasycony. Zapraszamy do zainteresowania się tego typu gastronomią. 

Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE

Istnieje również możliwość korzystania z wspólnego logo, oraz wszystkich procedur firmy na zasadach franczyzy lub też innej formy współpracy. W tej opcji oferujemy urządzenia do produkcji, materiały marketingowe oraz tylko częściowo odpłatny proces związany z uruchomieniem lokalu.

Zapytanie w sprawie dostępności terminów prosimy wysyłać przez formularz kontaktowy lub adres email.

Zapraszamy do kontaktu.