Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli Sushi którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań charakterystycznych dla japońskiej lub prowadzenia lokalu gastronomicznego.

Naszym klientom gwarantujemy:

– kompleksową pomoc w szkoleniu personelu

  • składniki do Sushi
  • specyfika przygotowania ryżu
  • szkolenie z ryb używanych do przygotowywania Sushi
  • przygotowywanie Sushi
  • informacje na temat wpływu kultury japońskiej na Sushi, jego konsumpcję i przygotowywanie
  • dania charakterystyczne dla kuchni japońskiej (zupy, dania, desery, napoje)
  • pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
  • optymalny dobór menu oraz receptury dań
  • pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
  • wsparcie marketingowe
  • GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe

– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING

 

Infomacje dodatkowe:

  • szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
  • szkolenie trwa 3 dni po 8 godzin (według ustaleń)
  • w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
  • uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
  • koszt szkolenia – 3000 zł
  • do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt – 150 zł za dobę
  • szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
  • wszystkie koszty są kwotami netto.

 

Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE

Zapraszamy do kontaktu.