sushi
Oferta skierowana jest głównie do przyszłych właścicieli Sushi którzy potrzebują fachowej wiedzy w zakresie produkcji dań charakterystycznych dla japońskiej lub prowadzenia lokalu gastronomicznego.
Naszym klientom gwarantujemy:
– kompleksową pomoc w szkoleniu personelu
- składniki do Sushi
- specyfika przygotowania ryżu
- szkolenie z ryb używanych do przygotowywania Sushi
- przygotowywanie Sushi
- informacje na temat wpływu kultury japońskiej na Sushi, jego konsumpcję i przygotowywanie
- dania charakterystyczne dla kuchni japońskiej (zupy, dania, desery, napoje)
- pomoc w rekrutacji odpowiedniego personelu
- optymalny dobór menu oraz receptury dań
- pomoc w dobrze odpowiedniego sprzętu
- wsparcie marketingowe
- GRATIS wymaganą przez Sanepid – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej (wstęp do HACCP) i instrukcje stanowiskowe
– wybrane działania związane z funkcjonowaniem i zarządzaniem lokalu – zakładka KONSULTING
Infomacje dodatkowe:
- szkolenie prowadzimy w lokalu klienta
- szkolenie trwa 3 dni po 8 godzin (według ustaleń)
- w szkoleniu może uczestniczyć dowolna ilość osób
- uczestnicy otrzymują Certyfikat i materiały szkoleniowe
- koszt szkolenia – 3000 zł
- do szkolenia poza Warszawą doliczamy dodatkowy koszt – 150 zł za dobę
- szkolenie należy rezerwować z minimum trzy tygodniowym wyprzedzeniem
- wszystkie koszty są kwotami netto.
Nie musisz mieć doświadczenia w tej branży. My oferujemy Ci kompleksową pomoc w uruchomieniu Twojego lokalu oraz przekazujemy całą wiedzą zdobytą w ciągu kilkunastu lat funkcjonowania na rynku. Sprawdź nasze doświadczenie REALIZACJE
Zapraszamy do kontaktu.